Президентът на Русия Владимир Путин отново засипа с обвинения Запада, заради това,

...
Президентът на Русия Владимир Путин отново засипа с обвинения Запада, заради това,
Коментари Харесай

Путин отново засипа с обвинения Запада, заради това, че играе "опасна, кървава и мръсна" геополитическа игра - Топ новини

Президентът на Русия Владимир Путин отново засипа с обвинявания Запада, поради това, че играе „ рискова, кървава и мръсна “ геополитическа игра, само че сподели, че Съединените щати и техните съдружници в последна сметка ще би трябвало да приказват с Русия, оповестяват международните организации.

Според Путин, времето на владичество на Запада е към своя край. Обръщайки се към дискусионния клуб „ Валдай “, той акцентира, че „ Западът не е в положение да ръководи едностранно, колкото и да се пробва да го направи “.

„ Властта над света е това, което по този начин нареченият Запад сложи на карта в своята игра – само че играта е рискова, кървава и бих споделил мръсна. Сеячът напразно, както се споделя, ще пожъне стихия “, предизвести съветският водач, представен от „ Ройтерс “.

„ Винаги съм вярвал и имам вяра в здравия разсъдък, тъй че съм уверен, че рано или късно новите центрове на многополюсния международен ред и Западът ще би трябвало да стартират равносилен диалог за бъдещето, което споделяме – и колкото по-рано, толкоз по-добре “, уточни той.

Путин сподели, че Западът, омаян от колониализма, е оказал помощ за разпалването на спора в Украйна и се пробва да разпали рецесия към Тайван в опит да наложи световно владичество.

Цитирайки лекция в Харвард от 1978 година на съветския отстъпник Александър Солженицин, Путин сподели, че Западът е открит расист и гледа отвисоко на другите нации по света.

„ Увереността в тяхната безпогрешност е доста рисково положение “, сподели Путин и добави, че Русия в никакъв случай няма да одобри опитите на Запада да споделя на Русия по какъв начин да работи. „ За разлика от Запада, ние не влизаме в непознати дворове “.

Все отново, говорейки пред специалисти от 44 разнообразни страни, Путин сподели, че Русия не се счита за зложелател на Запада.

Путин акцентира, че Москва „ в никакъв случай не е казвала нищо самодейно за допустимо потребление на нуклеарни оръжия. Ние единствено намекнахме в отговор на тези изявления, които западните водачи направиха “, а никой не реагирал, когато някогашният министър председател на Обединеното кралство Лиз Тръс „ непосредствено заплаши, че страната й е нуклеарна мощ “ и че е подготвена вероятно да употребява тези оръжия, написа News.bg.

Путин разяснява и че Русия е изправена пред непрекъснат напън по границите си, макар че изпраща известия за мир и съдействие на Запада.

Той вижда две версии на Запада: този, който почита обичайните християнски полезности и подобен Запад е непосредствен до Русия, и другият, който служи като „ неоколониално оръжие на демократичния хайлайф “, който в никакъв случай няма да бъде признат от Москва.

„ Тези, които не желаят да бъдат принадлежности на политиката на втория Запад, са атакувани от наказания, държавни преврати и сходни дейности, които не проработиха с Русия и в никакъв случай няма да проработят “, съгласно Путин. „ Москва не желае да стане хегемон и да водим еднополюсен свят “, акцентира той.

Вашингтон няма „ никакви хрумвания за основаване на позитивно развиване, те просто нямат какво да предложат на света, с изключение на да запазят своето владичество “. Путин акцентира, че е „ уверен, че същинската народна власт в многополюсния свят допуска на първо място опцията на всеки народ “.

Путин приключи с предизвестие, че „ ние сме изправени пред най-опасното десетилетие от края на Втората международна война, защото обстановката е изпълнена с спорове “.
Източник: topnovini.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР